Publicat la: 08.02.2018. 19:28 / 807 views

PESTE 70% DINTRE PACIENŢI, MULŢUMIŢI DE CONDIŢII. ERONAT, O FUNDAŢIE ŞI PRESA AU PUS SPITALUL PE LISTA NEAGRĂ

Astăzi, un raport întocmit de o fundaţie şi interpretat greşit de presa centrală a aruncat Spitalul Judeţean de Urgenţă în topul „celor mai murdare” unităţi medicale din ţară. Analiza, efectuată de specialişti în sondaje de opinie, se referă la neraportarea unor chestionare completate de pacienţi, nicidecum la existenţa unor nemulţumiri cu privire la condiţiile din spital. Oficialii unităţii au reacţionat.

spital top rusineUn raport dat publicităţii de fundaţia Observatorul Român de Sănătate clasează Spitalul Judeţean de Urgenţă pe locul 4, pe ţară, într-un top al „ruşinii”. Semnatarii raportului susţin că unitatea de la Buzău, alături de alte spitale mari din Capitală, nu ar ţine cont de părerea pacienţilor. Rezultatele raportului au fost interpretate de presa centrală şi transformate într-un top denumit „Cele mai murdare spitale din ţară”. Astăzi, conducerea Spitalului Judeţean a reacţionat, precizând că toate informaţiile sunt complet false.

Oficialii celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ vin şi cu date concrete, culese de la pacienţi şi din care rezultă că gradul de mulţumire cu privire la condiţiile din spital a crescut faţă de anii anteriori.

Analiza pe anul 2017 are la bază răspunsurile a peste 16.000 de pacienţi care au completat chestionarele de satisfacţie, formulare aflate la dispoziţie pe fiecare secţie din cadrul unităţii medicale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!