Publicat la: 07.01.2021. 19:32 / 595 views

PESTE 600 DE VACCINĂRI, ÎN PRIMELE TREI ZILE. MÂINE SE EPUIZEAZĂ PRIMA TRANȘĂ DE DOZE

După un start cu nici o sută de vaccinări înregistrate luni, din ce în ce mai multe cadre medicale au trecut pe la centrele speciale amenajate în cinci unități sanitare din județ. Autoritățile anunță că, în primele trei zile de la debutul campaniei, 620 de persoane din sistemul medical au fost vaccinate anti-COVID.

centru vaccinare 6Pentru astăzi au fost programate la vaccinare încă 250 de cadre medicale.

Potrivit coordonatoarei campaniei de la nivelul județului Buzău, subprfectul Adina Moiseanu, “nu a fost înregistrat niciun eveniment deosebit care să perturbe buna organizare a campaniei la Buzău.”

Mâine este ultima zi în care se pot face imunizări din primul lot de 975 de doze sosite la Buzău. Urmează ca Direcția de Sănătate Publică să facă o nouă comandă și să primească încă un lot, pentru continuarea campaniei, începând cu ziua de sâmbătă. 

În privința evoluției cazurilor de coronavirus, astăzi, autoritățile din sănătate au anunțat cinci decese și 42 de noi îmbolnăviri. (Mihai Bunăziua)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!