Publicat la: 02.10.2018. 18:17 / 587 views

PESTE 60 DE STRĂZI ASFALTATE. PÂNĂ ÎN 2020, SE ASFALTEAZĂ TOT ORAŞUL

Peste 60 de străzi urmează a fi finalizate, iar până în 2020, în municipiul Buzău vor fi asflatate toate străzile oraşului. Este anunţul făcut de primarul Constantin Toma care a recunoscut să îşi fixează obiective înalte, tocmai pentru a reuşi să îşi ducă la bun sfârşit proiectele.

asfaltPrimarul Constantin Toma a anunţat că obiectivul pe care şi l-a propus, de a asflata în acest an 100 de străzi este pe cale să se îndeplinească. Până la acest moment, peste 60 de străzi au primit covor asfaltic nou.

De asemenea, primarul Constantin Toma a transmis buzoienilor faptul că până la începutul anului 2020 se vor asfalta toate străzile oraşului.

În aceste zile, pe străzile municipiului lucrează 4 echipe pe 4 şantiere diferite, iar lucrările vor continua cât va fi vreme bună. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!