Publicat la: 25.04.2017. 18:10 / 2.053 views

PESTE 6 MILIOANE DE EURO, ÎNCASĂRI LA PRIMĂRIE. BANI COLECTAŢI ÎN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI

taxe 1Cozile interminabile înregistrate în perioada februarie-martie, la Direcţia de Taxe şi Impozite a Primăriei Buzău, se observă în gradul de încasări pe primul trimestru. Peste 6,5 milioane de euro este suma colectată de la începutul anului şi până pe 31 martie, dată până la care persoanele fizice şi juridice au beneficiat de reduceri la plata obligaţiilor fiscale către bugetul local.

Cele mai mari încasări, depăşind 14 milioane de lei, au venit din partea firmelor, pentru impozitul pe clădiri, un grad de colectare de aproape 60%. Din partea societăţilor, pentru terenuri, s-au primit 2,2 milioane de lei şi 1,6 de milioane pentru impozitul auto.

Şi din partea persoanelor fizice care au achitat dările pentru imobilele deţinute procentul de colectare a fost de peste 45%, cu 4,2 milioane de lei, în timp ce încasările pentru terenuri şi auto au ajuns la aproape 4,5 milioane de lei.  

În evidenţele Direcţiei de Taxe şi Impozite din cadrul Palatului Comunal, suma adunată din amenzile de circulaţie este de 1,1 milioane de lei dintr-un total de 11 milioane. La momentul actual, Primăria are de recuperat prin executări peste 28 de milioane de lei de la persoane fizice şi 5,8 milioane lei de la firme. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!