Publicat la: 01.08.2017. 18:02 / 806 views

PESTE 500 DE MILIOANE COLECTATE DE FISC. INSPECTORII BUZOIENI AU DEPĂŞIT PRAGUL DE 100%

finante sitePeste 500 de milioane de lei a fost suma colectată în prima jumătate a acestui an de către inspectorii ANAF buzoieni. Astfel, ţinta Fiscului de la Buzău a fost depăşită pentru semestrul I.

În urma activităţilor întreprinse de inspectorii fiscali şi a executărilor silite au fost evidenţiate încasări de aproape 58 de milioane de lei. În zeci de cazuri de evaziune fiscală s-a dispus sesizarea organelor de cercetare penală, pentru un prejudiciu de peste 67 de milioane de lei.

În cadrul Colegiului Prefectural de ieri, şeful Fiscului buzoian a semnalat şi o problemă legată de un sistem informatic menit să nu îi mai pună pe contribuabili pe drumuri pentru a-şi procura adeverinţe.

Cele mai multe încasări la bugetul de stat s-au realizat din impozitul pe venit, în valoare de peste 114 milioane de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!