Publicat la: 15.04.2020. 18:21 / 310 views

PESTE 500 DE BUZOIENI, ÎN CARANTINĂ. MAI PUŢINI SUNT ÎN IZOLARE LA DOMICILIU

Aproape 300 de persoane din judeţul Buzău au fost amendate în ultimele 24 de ore, pentru nerepectarea prevederilor ordonanţelor militare. Numărul buzoienilor din carantină se menţine ridicat, în timp ce al persoanelor aflate în izolare la domiciliu a scăzut foarte mult. Iată bilanţul ultimelor 24 de ore!

situatia 15Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Buzău, la nivelul judeţului nostru rămânem cu 14 cazuri de Covid-19, raportate până acum, de la începutul pandemiei.

Cifra persoanelor aflate în carantină instituţionalizată se menţine ridicată, la peste 500. Pe de altă parte, numărul buzoienilor izolaţi la domiciliu este mai mic, ajungând la aproape 370.

Şi ieri, sute de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au fost angrenaţi în acţiunile specifice de verificare a respectării ordonanţelor militare şi a altor prevederi dictate în perioada stării de urgenţă.

Jandarmii au aplicat 22 de amenzi, în valoare de 52.000 de lei, pentru persoanele care au încălcat regulile de restrângere a circulaţiei. De asemenea, cadrele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au asigurat atât transporturile care doar au tranzitat judeţul nostru, cât şi cele cu persoane duse către centrele de carantină instituite la nivelul Buzăului.

Poliţiştii, alături de poliţiştii locali, au continuat să verifice buzoienii care au măsura izolării la domiciliu, fiind descoperită doar o persoană care a ieşit din casă, fiind amendată cu 5.000 de lei şi introdusă într-un centru de carantină. Nu în ultimul rând, structurile IPJ au aplicat 273 de sancţiuni contravenţionale privind nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, valoarea amenzilor depăşind 500.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!