Publicat la: 11.03.2019. 19:28 / 905 views

PESTE 500 DE ABSENŢI LA PRIMA PROBĂ A SIMULĂRII. TESTARE LA ROMÂNĂ PENTRU ELEVII CLASELOR A VII-A ŞI A VIII-A

Peste 500 de elevi buzoieni au absentat de la prima probă a simulării evaluării naţionale. Astăzi, la testarea de la limba şi literatura română au participat peste 7.500 de elevi din clasele a VII-a şi a VIII-a. Mâine se desfăşoară proba de foc, la matematică.

simulare 2Cu doar două luni înaintea examenului propriu-zis, viitorii absolvenţi de gimnaziu au avut astăzi un prim test la română, în vederea evaluării nivelului la care au ajuns. Pentru elevii care iau în serios capacitatea, proba de astăzi a fost una uşoară.

În premieră, simularea a fost susţinută şi de elevii din clasa a VII-a, anunţaţi luna trecută că vor avea de susţinut o testare.  Și i au avut două ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele.

Potrivit datelor centralizate la nivel de judeţ, din cei peste 7.550 de elevi înscrişi la simulare, peste 500 au absentat din sălile de examen. Mâine este programată proba la matematică. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!