Publicat la: 14.03.2019. 19:19 / 592 views

PESTE 5.800 DE ELEVI, SIMULARE LA BACALAUREAT. PROBELE SCRISE ÎNCEP SĂPTĂMÂNA VIITOARE

După viitorii absolvenţi de gimnaziu, este rândul celor care vor termina liceul să participe la simularea examenului de la finalul studiilor. Testările sunt programate pentru săptămâna viitoare. Simularea este susţinută de elevii din clasele a XI-a şi a XII-a. 

simulare bac p2Peste 5.800 de elevi din judeţul Buzău sunt aşteptaţi să participe la simularea examenului de bacalaureat.

Elevii de clasa a XII-a vor avea testare la toate cele trei probe scrise ale examenului de bacalaureat.  

În schimb, liceenii din clasa a XI-a nu vor susţine a treia probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării, astfel că vor intra în sălile de examen doar luni şi miercuri. Candidaţii de la proba de matematică vor avea şi subiecte de tip grilă. (Mihai Bunăziua)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!