Publicat la: 11.10.2018. 19:04 / 536 views

PESTE 5.000, SCOȘI DIN EVIDENȚE ȘI DE LA PLATĂ. CUM A REUȘIT A.J.O.F.M. ÎN FAȚA ASISTAȚILOR SOCIAL

„Vom  continua să îi lăsăm fără ajutor social pe beneficiarii venitului minim garantat care refuză să muncească sau uită să mai treacă pe la sediul nostru.” Este avertismentul conducerii A.J.O.F.M., care anul acesta a avut o politică drastică la adresa asistaţilor social.

  asistati2  asistati1

De la începutul anului, nu mai puţin de 5.000 de persoane au fost scoase din evidenţele Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă.

În majoritate, este vorba despre beneficiarii venitului minim garantat, care au refuzat locuri de muncă sau cursuri de calficare.

Politica de taxare a persoanelor care preferă să stea acasă în loc să muncească va continua, avertizează autoritățile.

La nivelul județului Buzău sunt înregistrați aproape 10.000 de beneficiari ai venitului minim garantat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>