Publicat la: 01.12.2019. 13:52 / 1.368 views

PESTE 5.000 DE BUZOIENI, LA PARADA MILITARĂ. DEFILARE ŞI SHOW AERIAN, PE CALEA EROILOR

Peste 5.000 de buzoieni au asistat la parada militară organizată pe Calea Eroilor. Şase sute de militari au defilat, alături de o parte din tehnica militară a Diviziei 2 Infanterie Getica şi de autospeciale din dotarea M.A.I. Mai multe avioane militare şi civile au survolat zona pe toată perioada desfăşurării evenimentului.

public 3 defilare 2

Imnul de stat a răsunat pe Calea Eroilor din Buzău, în debutul manifestărilor ocazionate de Ziua Naţională. A urmat oficierea unei slube religioase.

Autorităţile i-au premiat apoi pe câştigătorii tradiţionalului Concurs de Istorie organizat de Fundaţia Mareşal “Alexandru Averescu”. După festivitatea de premiere, Corala Bărbătească Ortodoxă „Credo in Deo”, de la Seminarul Teologic Buzău, a interpretat o melodie patriotică.

A urmat mult aşteptata paradă militară, deschisă de militarii Diviziei 2 Infanterie Getica.

Din detaşamentele de defilare au făcut parte şi militari cu ţinute istorice şi drapeluri de epocă. 

Pe toată perioada evenimentului, mai multe formaţii de avioane militare şi civile au survolat Calea Eroilor.

catel 1avioane 2

După ce şase sute de militari au trecut prin faţa miilor de buzoieni veniţi la eveniment, publicul a putut admira o parte din tehnica militară a Garnizoanei. 

Defilarea tehnicii militare a fost încheiată de autospecialele de intervenţie din dotarea Ministerului de Interne.

defilare 11 defilare 7

Parada militară de pe Calea Eroilor a durat 20 de minute. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!