Publicat la: 10.04.2018. 18:13 / 558 views

PESTE 5.000 DE BUZOIENI, ÎN COR: “HRISTOS A ÎNVIAT!”. PARTICIPARE RECORD LA CATEDRALA ARHIEPISCOPALĂ

inviere 3Peste 5.000 de buzoieni au fost să ia lumină, în Noaptea Învierii, la Catedrala Arhiepiscopală. Zona rondului s-a transformat într-o mare de oameni veniţi să asiste la slujba oficiată de Înaltpreasfinţitul Ciprian, Arhiepiscop al Buzăului și Vrancei, alături de un sobor numeors de preoţi. La miezul nopţii, Lumina Sfântă a fost împărţită enoriașilor. Salutul pascal, rostit de toată audienţa, a fost momentul cel mai impresionant al nopţii.  

În cuvântarea sa, Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Ciprian a remarcat numărul mare al buzoienilor care au ales să participe și la slujba din acest an.

Slujba de la Catedrala Arhiepiscopală Buzău a continuat mult timp după miezul nopţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!