Publicat la: 26.06.2019. 18:16 / 467 views

PESTE 400 DE CONTESTAŢII. REZULTATELE FINALE VOR FI AFIŞATE SÂMBĂTĂ

De la Buzău, peste 400 de lucrări de la evaluarea naţională vor fi recorectate. Cele mai multe contestaţii au fost depuse pentru notele primite la matematică. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă.

rezultate evaluare 2Ieri, după afişarea primelor rezultate de la capacitate, peste 400 de absolvenţi buzoieni au ales să depună contestaţii la centrele de examen, în speranţa că vor obţine note mai mari.

Lucrările vor fi recorectate în alt judeţ.

Notele mai mari după reevaluarea lucrărilor îi ajută pe elevi să îşi ridice media de admitere, mai ales că ponderea de la capacitate este de 80% din media finală de intrare la liceu.

Primele rezultate arată că, la nivelul judeţului Buzău, peste 71% dintre candidaţi au obţinut medii peste 5. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!