Publicat la: 20.07.2018. 11:31 / 1.570 views

PESTE 3 MILIOANE DE EURO, INVESTIŢIE LA SPITALUL JUDEŢEAN. CONDIŢII DE ULTIMĂ GENERAŢIE LA BLOCUL OPERATOR

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a anunţat că s-a terminat licitaţia şi a fost semnat contractul pentru reabilitarea Blocului Operator al Spitalului Judeţean Buzău. Lucrările vor începe în aproximativ o lună, iar pacienţii nu vor avea de suferit, pentru că medicii s-au organizat şi vor opera în schimburi.

spital upuAstăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, împreună cu managerul spitalului au organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia au anunţat că s-a terminat licitaţia şi a fost semnat contractul pentru reabilitarea Blocului Operator al Spitalului Judeţean Buzău. Investiţia de peste 3 milioane de euro se va face din bugetul Consiliului Judeţean.

Tot astăzi, s-au dat asigurări că pacienţii nu vor avea de suferit în perioada lucrărilor ce vor avea loc la Spitalul Judeţean, datorită faptului că medicii s-au organizat să lucreze în schimburi.

Numai pentru aparatura medicală cu care va fi dotat Blocul Operator, Consiliul Judeţean a alocat 6 milioane de lei. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni, ceea ce va însemna că de anul viitor, în Spitalul Judeţean se va opera în cele mai bune condiţii. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!