Publicat la: 15.11.2016. 18:50 / 1.247 views

PESTE 200 DE POLIŢIŞTI LOCALI ÎN PROCES. JUDECATA CU PRIMĂRIA A FOST AMÂNATĂ

Numărul poliţiştilor locali care au decis să ceară suspendarea efectelor noii organigrame aprobate de miniparlamentul buzoian a ajuns la peste 200. Este şi motivul pentru care Tribunalul Buzău a amânat, astăzi, procesul în care poliţiştii locali se judecă cu Primăria şi Consiliul Local. Iniţial, doar 23 de agenţi au solicitat instanţei să nu fie aplicate prevederile hotărârii.

politia-localaLa sfârşitul lunii trecute, pe rolul Tribunalului Buzău a fost înaintată o acţiune semnată de 23 de poliţişti locali, prin care se cerea suspendarea noii organigrame a Primăriei Buzău, document ce nu mai include peste 300 de agenţi de pază. Magistraţii de la Secţia de Contencios Administrativ au avut astăzi pe rol primul termen în proces, însă au decis amânarea judecăţii.

Între timp, la dosarul cauzei au apărut noi intervenţii, astfel că numărul poliţiştilor locali care solicită suspendarea hotărârii de Consiliu Local a ajuns la peste 200.

Procedural, cauzele care presupun suspendarea unor acte administrative se judecă într-un timp mai scurt.

300 de poliţişti locali au primit preavize valabile până la data de 29 noiembrie, motivul invocat pentru fiecare agent fiind cel de desfiinţare a postului, ca urmare a aprobării unei noi organigrame a Primăriei Buzău. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!