Publicat la: 23.06.2020. 18:09 / 480 views

PESTE 200 DE CAZURI, ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI. ASTĂZI, ȘAPTE PACIENȚI NOI CU CORONAVIRUS

După ce ieri au fost anunțate 21 de cazuri, astăzi autoritățile buzoiene din sănătate vorbesc despre șapte pacienți de coronavirus, înregistrați în ultimele 24 de ore.

pacienti covid 19 spital rm sarat 2În momentul de față, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat sunt internați 143 de pacienți. De asemenea, la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean de Urgență Buzău sunt 45 de persoane spitalizate, având doar nouă locuri libere.

Bilanțul de la începutul pandemiei a ajuns la 433 de cazuri la nivelul județului Buzău, fiind raportate 182 de persoane declarate vindecate și externate.

Evoluția Covid-19 a cunoscut la Buzău o creștere fulminantă în ultimele două săptămâni, perioadă în care au fost confirmate 208 cazuri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!