Publicat la: 23.05.2019. 18:30 / 662 views

PESTE 1,3 MILIOANE DE BULETINE DE VOT. APROAPE 385.000 DE BUZOIENI PE LISTELE ELECTORALE

Peste 1,3 milioane de buletine de vot vor fi distribuite la secţiile de votare din judeţul Buzău. Aproape 385.000 de buzoieni se află pe listele electorale permanente. Ei sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi exprima preferinţele la europarlamentare, dar şi pentru a răspunde la cele două întrebări ale referendumului pe Justiţie.

buletine votAstăzi, ministrul Administraţiei şi Internelor a convocat ultima videoconferinţă cu prefecţii, pe tema organizării alegerilor de duminică.

La cele 426 de secţii de votare din judeţul Buzău vor fi distribuite peste 420.000 de buletine de vot pentru europarlamentare şi tot atâtea pentru fiecare din cele două întrebări de la referendumul convocat de preşedinte.

De menţionat că persoanele netransportabile trebuie să solicite urna mobilă sâmbătă, în cazul în care vor să îşi exprime opţiunile la alegerile de duminică. 

Cetăţenii dornici să voteze vor primi un buletin de vot pentru europarlamentare şi două buletine pentru referendum, câte unul la fiecare întrebare.

Pentru alegerile de duminică, prezenţa la urne va fi monitorizată în timp real, datele fiind la dispoziţie pe site-ul Biroului Electoral Central. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!