Publicat la: 16.10.2018. 18:12 / 805 views

PESTE 1200 DE JOBURI OFERITE LA „BURSA ABSOLVENŢILOR”. ŞI-AU ANUNŢAT PREZENŢA 60 DE ANGAJATORI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, vineri, Bursa Locurilor de Muncă pentru absolventi, eveniment la care au confirmat, deja, participarea, peste 60 de angajatori. Sunt oferite peste 1200  de joburi dintre care doar 11 pentru absolvenţii de studii superioare.

bursa absolventi 1Vineri va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru absolventi, al treilea eveniment, ca mărime, organizat anul acesta de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Bursa va fi găzduită la Buzău de Colegiul Agricol.

La evenimentul care va debuta, în municipiu, de la ora 9, şi-au anunţat prezenţa 48 de societăţi comerciale. Evenimente similare vor fi desfăşurate, concomitent şi în celelalte centre judeţene.

Reprezentanţii AJOFM estimează că nici jumătate dintre locurile oferite nu vor fi ocupate, din cauza lipsei de forţă de muncă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!