Publicat la: 30.08.2019. 18:22 / 1.381 views

PESTE 120.000 DE BUZOIENI, PENSII MAI MARI. VALOAREA PUNCTULUI DE PENSIE CREŞTE LA 1.265 LEI

Peste 120.000 de buzoieni se vor bucura de pensii mai mari, începând cu 1 septembrie. Este data la care intră în vigoare un nou punct de pensie, majorat la 1.265 de lei. Şi pensiile minime vor creşte.

pensii 2Majorările ar fi trebuit puse în aplicare încă din ianuarie, însă o modificare a legii pensiilor a prevăzut ca noile indexări să intre în vigoare din această toamnă.

Tot datorită creşterii punctului de pensie, indemnizaţia pentru însoţitorii persoanelor cu grad de handicap I va depăşi 1.000 de lei. 

Şi beneficiarii de pensii minime se vor bucura de câteva zeci de lei în plus, de la 1 septembrie.

Fiecare pensionar îşi poate face calculul majorării, înmulţind punctajul scris pe talonul de pensie cu valoarea actualizată de 1.265 lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!