Publicat la: 30.12.2016. 18:35 / 2.051 views

PESTE 11.000 DE ANGAJĂRI ÎN 2016. AJOFM BUZĂU ŞI-A ÎNDEPLINIT PLANUL ANUAL

Chiar dacă Buzăul continuă să fie în topul judeţelor cu cele mai mari rate ale şomajului, oficialii AJOFM spun că pentru 2016 a fost atinsă ţinta stabilită la început de an: încadrarea în muncă a peste 11.000 de persoane.

bursa-1Pe lângă cursurile de formare profesională şi alte programe de încurajare a încadrărilor în muncă, bursele organizate în acest an au dus la angajarea a aproape 400 de buzoieni.

Anul acesta, în judeţul Buzău, rata şomajului a trecut pragul de 10 la sută, procent istoric ce a depăşit cifra înregistrată în perioada crizei economice de acum câţiva ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!