Publicat la: 05.02.2019. 19:19 / 849 views

PESTE 100 DE CAZURI DE GRIPĂ. DOZELE DE VACCIN ÎNTÂRZIE SĂ APARĂ LA BUZĂU

spital 4Numărul cazurilor de gripă raportate la nivelul judeţului Buzău a ajuns la peste o sută. Nu este o evoluţie îngrijorătoare, spun autorităţile din sănătate. De asemenea, numărul pacienţilor cu afecţiuni respiratorii nu a atins cote alarmante, potrivit situaţiei centralizate pentru săptămâna trecută.

În plus, săptămâna aceasta a debutat cu o scădere a infecţiilor respiratorii. Vacanţa intersemestrială a făcut ca cifra prezentărilor la medic să scadă foarte mult. La reluarea cursurilor, se va efectua un triaj epidemiologic riguros, cu sprijinul medicilor de familie.

Aşteptate încă de săptămâna trecută, dozele de vaccin antigripal solicitate de D.S.P. nu au ajuns încă la Buzău. S-a retrimis solicitarea către Minister.

Direcţia de Sănătate Publică Buzău a cerut la Bucureşti un necesar de minim 2.700 de doze de vaccin antigripal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!