Publicat la: 26.02.2019. 19:14 / 542 views

PESTA SE EXTINDE ÎN MEDIUL SĂLBATIC. S-A AJUNS LA ŞASE CAZURI DE PORCI MISTREŢI

mistretÎn perioada în care nu mai apar focare în gospodării, pesta porcină se extinde cu repeziciune în mediul sălbatic. Alte două cazuri la porci mistreţi au fost confirmate astăzi pe raza comunelor Berca şi Beceni. Astfel, numărul  focarelor la animalele sălbatice a ajuns la şase. Autorităţile sunt îngrijorate, în contextul în care răspândirea PPA la porci mistreţi nu poate fi controlată.

Noile cazurile vin la o zi după ce Prefectura, Poliţia şi D.S.V. au iniţiat o campanie de prevenire a cazurilor de pestă porcină, de această dată în rândul populaţiei din zonele cu focare în gospodării individuale. La acest moment, în judeţul Buzău sunt active 13 focare de pestă procină în gospodării din cinci comune. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!