Publicat la: 07.02.2019. 19:25 / 617 views

PESTA PORCINĂ A APĂRUT ŞI LA POŞTA CÂLNĂU. NOUĂ PORCI DINTR-O GOSPODĂRIE, EUTANASIAŢI

Încă un focar de pestă porcină a fost confirmat în judeţul Buzău. De această dată, Direcţia Sanitar Veterinară anunţă prezenţa PPA într-o gospodărie din satul Zilişteanca, din comuna Vadu Paşii. 9 suine din focar au fost eutanasiate.

pestaComitetul Local de Combatere a Bolilor urmează să se reunească pentru a stabili noi măsuri după noul focar de pestă porcină, caz confirmat astăzi.

Medicii de la Direcţia Sanitar Veterinară au demarat o anchetă epidemiologică. Noul focar îngrijorează şi mai mult autorităţile care se tem că fenomenul nu mai poate fi controlat, după ce apar noi comune pe harta răspândirii virusului.

Nu este exclus ca responsabilii Comitetului Local de Combatere a Bolilor să ia în calcul sacrificarea în masă  a porcilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!