Publicat la: 23.11.2018. 19:29 / 770 views

PERSONALITĂŢI RECUNOSCUTE. BUZĂUL S-A ÎMBOGĂŢIT CU NOI CETĂŢENI DE ONOARE

clm novŞase personalităţi buzoiene cu merite deosebite atât în plan naţional, cât şi internaţional, au fost votate în unanimitate de consilierii municipali, care le-au conferit titlul de „Cetăţean de Onoareal Municipiului Buzău”.

Noii cetăţeni de onoare ai Buzăului, aleşi în unanimitate de consilierii locali municipali sunt:

-Grigore Scărlătoiu, expert în drepturile omului, coordonator la Institutul de Studii Diplomatice al Departamentului de Stat American

-doctor în chimie, profesor universitar, membru titular al Academiei Române Marius Andruh, director al Departamentului de Chimie Anorganică al Facultăţii de Chimie din Universitatea Bucureşti

– Ovidiu Ionescu, multiplu campion naţional la tenis de masă

– Dr. Florentina Ioniţă Radu, director general, comandant al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”

– DR. Călin Paul Tătaru, medic primar oftalmolog la Spitalul Clinic de urgenţe Oftalmologice Bucureşti şi

– Dr. Carmen Orban, manager Institutul Clinic Fundeni

Prezentarea candidaţilor propuşi pentru titlul de cetăţean de onoare a fost susţinută de directorul Colegiului Hasdeu, Ionel Banu, deputatul Cristinel Romanescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Claudiu Damian şi de consilierul municipal Constantin Florescu.

Doi dintre cetăţenii de onoare au fost prezenţi la şedinţa CLM şi au primit însemnele titulaturii chiar de la primarul Constantin Toma.

Greg Scărlătescu nu a putut veni din America pentru a i se conferi titlul de cetăţean de onoare, dar a transmis un mesaj buzoienilor

De astăzi, prin votul unanim al consilierilor municipali, Buzăul s-a îmbogăţit cu şase cetăţeni de onoare, personalităţi care fac cinste oraşului şi cu care comunitatea se mândreşte. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!