Publicat la: 30.01.2017. 20:10 / 1.686 views

PERMISE ŞI ÎNMATRICULĂRI ONLINE. PROGRAMAREA PENTRU CELE DOUĂ SERVICII SE VA PUTEA FACE ŞI PE INTERNET

De la 1 februarie se aşteaptă un aflux sporit de solicitanţi la Serviciul Permise şi Înmatriculări din subordinea Instituţiei Prefectului. Eliminarea unora dintre taxe i-a făcut pe mulţi buzoieni să aştepte ziua de miercuri pentru a solicita eliberarea unui permis sau pentru a obţine numerele de înmatriculare. Pentru a se evita supraaglomerarea ghişeelor, de la începutul lunii februarie va funcţiona o platformă online pentru programarea solicitanţilor.

inmatriculariOdată cu mutarea Serviciului Paşapoarte în clădirea Instituţiei Prefectului, spaţiile eliberate au fost folosite pentru amenajarea unei săli de aşteptare şi a două birouri. Acestea sunt folosite de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Prefecturii Buzău.

De la întâi februarie, se vor fi elimima mai multe taxe, care erau incluse în preţurile serviciului de Permise şi Înmatriculări.

Pentru a profita de aceste „reduceri”, mulţi buzoieni au amânat înmatricularea vehiculelor pana miercuri.

Pentru a fi evitată supraaglomerarea ghişeelor şi pentru a se creea condiţii civilizate pentru public, a fost amenajată o sală de aşteptare pentru cei care se vor înscrie online, chiar de astăzi.

Buzoienii se pot programa online în vederea examinării, a preschimbării permisului de conducere, a înmatriculării vehiculelor, a autorizării pentru circulaţia provizorie sau a radierii vehiculelor.

Sistemul informatic poate fi accesat pe siteul Instituţiei Prefectului www.prefecturabuzău.ro

Dacă va fi necesar, programul lucrătorilor de la Permise şi Înmatriculări va putea fi prelungit până la rezolvarea tuturor solicitărilor celor înscrişi în ziua respectivă. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!