Publicat la: 07.02.2017. 18:46 / 1.669 views

PERICOL DE SCINDARE ÎN PSD BUZĂU? CONFLICTUL DINTRE TOMA ŞI NEAGU AGITĂ APELE

Astăzi, primarul Constantin Toma l-a acuzat public pe preşedintele CJ că a creat, împreună cu Ionel Tescaru, o organizaţie mafiotă. El a cerut oficial ca Petre Emanoil Neagu să demisioneze atât de la ADI „Buzău 2008”, cât şi de la conducerea CJ şi din partid. Preşedintele Neagu a tratat cu „îngăduinţă” declaraţia primarului şi a infirmat posibilitatea ca aceasta să stârnească disensiuni în rândul organizaţiei PSD Buzău.

neaguPreşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a luat cunoştinţă cu mult calm de acuzele adresate de Primarul Constantin Toma. Aceeaşi „înţelegere” a manifestat-o şi faţa de solicitarea acestuia de a demisiona din toate funcţiile, cât şi din partid.

Cei doi „grei” din fruntea judeţului şi a municipiului Buzău sunt şi colegi de partid.

Conflictul declarat dintre aceştia ar putea avea efecte nedorite în organizaţia PSD Buzău, mai ales că este o perioadă destul de sensibilă, generată din evenimentele din ţară.

Chiar dacă disensiunile dintre cei doi lideri buzoieni au fost expuse astăzi prin ieşirea în presă a primarului Constantin Toma, Petre Emanoil Neagu este dispus, în continuare, la dialog.

În ceea ce priveşte un eventual conflict şi în sânul partidului, ca urmare a declaraţiei primarului Toma, un cuvânt greu îl va avea preşedintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.

Acesta ar putea aplana gâlceava dintre cei doi PSD-işti de vază sau ar putea înclina balanţa în favoarea unuia sau a celuilalt. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!