Publicat la: 28.02.2019. 19:28 / 1.815 views

PERICOL DE ACCIDENTE, PE FRĂSINET. O GROAPĂ ADÎNCĂ A APĂRUT ASEARĂ, DIN SENIN

Nu se ştie dacă din cauza precipitaţiilor căzute în ultima vreme, sau din cauza lipsei de competenţă a celor care au asfaltat în zonă, pe strada Frăsinet a apărut, aseară, o groapă adâncă de peste un metru. Nimic ieşit din comun, la Buzău. Numai că adâncimea craterului răsărit în centrul străzii, chiar între benzile de mers, ar fi putut provoca accidente grave.

groapa 1La solicitarea unui sofer, un echipaj al Poliţiei Locale s-a deplasat aseară la faţa locului  pentru a dirija traficul. Pe Frăsinet a ajuns şi o echipă de la Urbis care a securizat cu semnale luminoase groapa apărută ca din senin, în carosabil.

Deasupra craterului aparut în asfalt a fost aşternut şi un grilaj, pentru a preîntâmpina orice accident, în caz că vreun curios pedestru ar fi vrut să măsoare adâncimea gropii.

Rămâne de văzut dacă cineva va fi tras la răspundere, amendat, sau măcar avertizat, după apariţia acestui crater. Lucrările de pe strada Frăsinet au fost finalizate în 2014, în perioada vechii administraţii. Cum de atunci au trecut cinci ani, garanţia oferită de compania care a primit contractul a expirat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!