Publicat la: 29.11.2017. 19:17 / 2.186 views

PERFORMANŢĂ RĂSPLĂTITĂ. AUTOCAR NOU PENTRU HANDBALISTE

Veste bună pentru handbalistele de la SCM Gloria. Primăria va achiziţiona un microbuz pentru elevele lui Romeo Ilie şi va finanţa secţia de handbal cu aproape 3 miliarde de lei vechi.

gloria handbalistePerformanţele handbalistelor de la Gloria din acest sezon nu rămân nerăsplătite. Municipalitatea tocmai a direcţionat 2,7 miliarde de lei vechi către secţia de handbal, pentru suplimentarea bugetului grupării. În plus, primăria va achiziţiona un mijloc nou de transport, destinat secţiei de handbal. Asta în contextul în care fetele făceau deplasările cu un microbuz închiriat.

Se speră ca secţia de handbal, cea mai bună grupare a clubului Gloria, să obţină promovarea chiar din sezonul acesta, în contextul unui parcurs impecabil al fetelor lui Romeo Ilie. În ceea ce priveşte o eventuală dublă reprezentare la nivel de primă divizie, primarul Constantin Toma s-a arătat rezervat. Performanţele echipei de rugby au fost oscilante iar bugetul celor de la Tomitanii, echipa din Constanţa, este unul uriaş.

Echipa de handbal a SCM Gloria ocupă primul loc în divizia A, în faţa unor grupări mult mai titrate precum Neptun Constanţa, Ştiinţa Bucureşti,  Dinamo Bucureşti sau CSA Steaua Bucureşti. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!