Publicat la: 22.11.2017. 19:18 / 996 views

PERFORMANŢĂ NOTABILĂ LA LICEUL DE ARTE. LOCUL III LA CONCURSUL NAŢIONAL EUROSCOLA

Performanţă notabilă a elevilor de la Liceul de Arte “Margareta Sterian”. Ei au reuşit să se claseze pe locul trei la concursul naţional Euroscola, cu proiectul Unsilence the Pain,  care are în centru Închisoarea de la Râmnicu Sărat. Liceenii vor participa la “Zilele Euroscola” de la Strasbourg, unde vor avea posibilitatea chiar să propună un proiect legislativ.

arte 2 scurtmetraj site

Elevii Liceului de Arte „Margareta Sterian”  s-au înscris la a X-a ediţie a concursului naţional EUROSCOLA cu proiectul UNSILENCE THE PAIN, iar rezultatul a fost unul îmbucurător. Liceenii au reuşit să se claseze pe locul trei, din 101 unităţi de învăţământ participante.

Primele 14 echipe clasate în concurs, printre care şi liceenii ce la Arte,  vor participa la “Zilele Euroscola” de la Strasbourg.

Tema proiectului, care i-a ajutat pe elevii de la Arte să câştige, a avut în centru Închisoarea de la Râmnicu Sărat. Adolescenţii recunosc faptul că au fost marcaţi de semnificaţia edificiului iar provocarea a fost una uriaşă.

În cadrul întâlnirii ce va avea loc anul viitor în luna mai la “Zilele Euroscola” de la Strasbourg, elevii de la Arte vor avea posibilitatea să îşi prezinte pe larg proiectul şi chiar să propună un proiect legislativ. Concursul Euroscola, ediţia a X-a, s-a desfăşurat cu titlul generic “Rolul Patrimoniului Românesc în consolidarea identităţii europene” şi a vizat promovarea monumentelor istorice europene. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!