Publicat la: 22.02.2021. 18:02 / 2.400 views

PERFORMANȚĂ LA NIVEL ÎNALT. MARINA BABOI, ARGINT LA CAMPIONATELE BALCANICE

Forma excelentă a Marinei Baboi se transpune şi la nivel internaţional. Sprintera buzoiană a cucerit medalia de argint la 60 de metri plat, în cadrul Campionatelor Balcanice de Seniori. Sportiva legitimată la Gloria a terminat cursa cu un timp remarcabil, 7.41 secunde.

marina baboi argint istanbul 2021Marina Baboi, sportivă legitimată la Gloria Buzău, a reușit o performanță de excepție, sâmbătă, la ediția cu numărul 26 a Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori, eveniment ținut la Istambul. Alături de nume cu rezonanță din atletismul european, sprintera din România s-a numărat printre protagonistele probei de 60 de metri plat.  Buzoianca a terminat pe poziția a doua, dupa Inna Eftimova din Bulgaria, dar înaintea Milanei Tirnanic din Serbia.

Cu aceleași sportive, Baboi luptase pentru primele locuri și la Campionatele Balcanice în aer liber de la Cluj. Atunci, buzoianca terminase pe ultima treaptă a podiumului.

De menționat că buzoianca se impusese fără probleme în semifinale.

Baboi confirmă astfel rezultatele bune obținute în urmă cu o săptămână în Franța.

Pe agenda Marinei, urmează cea mai puternică întrecere la nivel mondial, din sezonul indoor, campionatele Europene din  Polonia. Competiția se va derula la începutul lui Martie. Baboi a obținut calificarea în proba de 60 de metri plat, într-un an în care s-a alergat la cel mai înalt nivel în toată lumea. Numai în Europa, 82 de atlete au alergat sub baremul de calificare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!