Publicat la: 04.02.2020. 19:21 / 402 views

PERCHEZIŢII ÎN ORAŞUL BUZĂU. FACTURI FICTIVE PE BURSA TRANSPORTURILOR

Mai multe percheziţii au fost efectuate, în această dimineaţă, în municipiul Buzău, pentru destructurarea unui grup care ar fi efectuat tranzacţii fictive pe bursa transporturilor. Prejudiciul în cauză a fost estimat la peste 60.000 de lei.

perchezitii 3Anchetatorii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii, însoţiţi de mascaţi, au descins la trei locaţii din oraşul Buzău.

Percheziţiile domiciliare au urmărit descoperirea unui grup care ar fi efectuat tranzacţii fictive pe bursa transporturilor, înşelând mai mulţi clienţi de bună credinţă.

Pentru început s-a stabilit că sunt cel puţin cinci părţi vătămate. Cercetările continuă pentru clarificarea întregii activităţi infracţionale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!