Publicat la: 19.10.2020. 18:51 / 557 views

PERCHEZIȚII ACASĂ LA DORU MUZGOCI. CE AU CĂUTAT ANCHETATORII

Săptămâna trecută fostul consilier județean Doru Muzgoci s-a trezit cu mascații la poarta. Polițiștii buzoieni, insoțiți de un procuror, au percheziționat locuița lui Muzgoci, de unde au ridicat tot ceea ce inseamna tehnica IT și de comunicații.

muzgociPerchezițiile la locuința fostului consilier județean Doru Muzgoci au avut loc pentru soluționarea unui dosar penal în care acesta este cercetat pentru că ar fi înregistrat fără drept o discuție privată puratată de fostul viceprimar al Primăriei Nehoiu, Florin Nicolae Constantinescu, cu o altă persoană.

Persoana care a înregistrat, în înțelegere cu Doru Muzgoci, l-ar fi vizitat pe fostul viceprimar, iar pe parcursul discuției, respectivul ar fi fost sunat de fostul consilier județean și a lăsat telefonul să înregistreze. Astfel, discuția dintre cei doi, înregistrată, ar fi fost făcută publică de Doru Muzgoci în diverse medii.

În timpul anchetei, potrivit polițiștilor, complicele lui Doru Muzgoci ar fi explicat felul în care au realizat înregistrarea și modul în care i-a pus la dispoziție fostului consilier județean înregistrarea. De asemenea, acesta a povestit și cum i se dădeau indicații legate de ce subiecte să abordeze.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că această întâmplare a stat la baza deciziei lui Florin Nicolae Constantinescu de a renunța la funcția de viceprimar, consilier local și membru PSD. La alegerile locale, însă, acesta a candidat ca independent și a fost ales consilier local.

Toată povestea ar fi avut loc la jumătatea lunii august. Pe rolul Judecătoriei Pătârlagele se află și un dosar civil, în care fostul viceprimar al Primăriei Nehoiu îi cere daune morale lui Doru Muzgoci. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!