Publicat la: 31.01.2018. 19:06 / 2.375 views

PERCEPŢII CROMATICE. PRIMA EXPOZIŢIE PERSONALĂ A ALINEI BARBU

Debutul artistului plastic Alina Barbu a însemnat şi primul eveniment expoziţional din 2018 al filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România. Vernisajul expoziţiei „Percepţii Cromatice” a avut loc ieri, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”, în prezenţa unui număr mare de iubitori ai artelor plastice. Expoziţia va putea fi admirată pe simezele sălii „Parter” timp de trei săptămâni.

vernisaj 1Primul eveniment expoziţional din acest an de la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” a coincis cu debutul unei artiste buzoiene . Alina Barbu este profesor de arte la Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, a fost eleva profesorului Valeriu Şuşnea la Liceul de Arte „Margareta Sterian” şi a absolvit Facultatea de Arte.

Alina Barbu a devenit şi membru al filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România şi, după ce a participat la mai multe expoziţii de grup, a reuşit să verniseze prima sa „personală”.

La vernisajul expoziţiei de artă decorativă „Percepţii cromatice” a fost prezent un public numeros, printre care s-au aflat colegii şi elevii profesoarei Alina Barbu de la Hasdeu.

Lucrările sale, pline de culoare şi de lumină, au stârnit emoţii vii privitorilor, emoţii resimţite intens şi de autoare, care s-a bucurat de suceesul primei sale expoziţii personale.

Expoziţia „Percepţii cromatice” va rămâne pe simezele sălii Parter a Galeriilor de Artă „Ion Andreescu” încă trei săptămâni, timp în care va putea fi vizitată gratuit de iubitorii artelor plastice. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!