Publicat la: 05.04.2021. 19:08 / 149 views

„PENTRU MINE, ĂSTA NU ESTE VACCIN!”. DECLARAȚIA GENERALULUI-DEPUTAT ROMAN

Declarație surprinzătoare a deputatului AUR de Buzău. Generalul maior în retragere Nicolae Roman dă de înțeles că este adeptul unor teorii ale conspirației, când vine vorba despre imunizarea anti-COVID. Pentru mine, ăsta nu este vaccin”, a declarat parlamentarul de Buzău, într-o conferință de presă.

general aurÎn contextul protestelor din ultima perioadă, deputatul AUR de Buzău vine cu o declarație cel puțin ciudată, pentru un fost comandant de structură militară importantă, cum este Divizia 2 Infanterie ”Getica” de la Buzău. Generalul maior în retragere Nicolae Roman susține că nu crede în vaccinul folosit pentru imunizarea anti-COVID.

Mai mult, fostul șef al comandamentului de la Buzău pune la îndoială profesionalismul cercetătorilor din domeniu care au realizat vaccinul, făcând trimitere la specialiștii români, care ar trebui să aibă și ei un cuvânt de spus despre utilitatea vaccinului folosit în campania de imunizare.

În fapt, parlamentarul de Buzău sugerează că este adeptul unor teorii ale conspirației, pornind de la interesul financiar foarte mare din spatele promovării tipurilor de vaccin anti-COVID.

Pe de o parte, declarația generalului-deputat nu este suprinzătoare, având în vedere notorietatea politicii publice manifestate de partidul AUR cu privire la pandemie și restricțiile aferente impuse în România. Cu toate acestea, spusele aparțin unui general de carieră militară, domeniu care a beneficiat și beneficiază din plin de suportul cercetătorilor din medicină. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!