Publicat la: 26.01.2018. 19:30 / 897 views

PENSIONĂRILE DIN POLIŢIE, RECORD ÎN 2017. DOAR 83% ACOPERIRE A SCHEMEI DE PERSONAL

2017 a fost un an record în privinţa pensionărilor din Poliţia buzoiană. Zeci de oameni au renunţat la uniformele Ministerului de Interne, în condiţiile în care IPJ se confrunta şi aşa cu o criză de personal. Noroc cu angajările din sursă externă, altfel Poliţia buzoiană ar fi avut mari probleme de acoperire în mai multe departamente.

politist 2Pe fondul anunţului că vor fi schimbate criteriile de ieşire la pensie, zeci de poliţişti au decis să iasă la pensie mai devreme, pentru a prinde venituri mai mari. Acest fapt s-a resimţit în activitatea IPJ Buzău.

Poliţia Rutieră din municipiul Buzău este una dintre cele mai afectate structuri din cauza lipsei de personal. În toate departamentele sunt necesari noi angajaţi.

În aceste condiţii, schema de personal a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău este acoperită în proporţie de 80%.

În ciuda numeroaselor plecări din sistem, schema de personal a Poliţiei buzoiene a cunoscut un echilibru, datorită concursurilor de angajare din sursă externă. Anul trecut, în structurile IPJ Buzău au fost încadraţi 49 de agenţi de poliţie şi 5 ofiţeri specialişti. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!