Publicat la: 17.11.2020. 19:50 / 1.207 views

PAUZĂ LA CITIT. BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ESTE ÎNCHISĂ PÂNĂ LUNEA VIITOARE

Covidul a închis Biblioteca Județeană. Patru salariate au fost confirmate pozitiv la testul COVID 19. Biblioteca rămâne închisă până lunea viitoare, timp în care incinta va fi dezinfectată de o firmă de specialitate.

biblioteca 1Biblioteca Județeană a fost închisă publiculuiu luni și va rămâne închisă timp de o săptămână, după ce patru salariați au fost confirmați pozitiv la testele COVID 19.

Pentru că nu au avut contact direct cu persoanele confirmate cu COVID 19, nu a fost necesar ca ceilalți colegi din bibliotecă să facă testul.

Pentru a fi evitată orice posibilitate de contaminare a salariaților, Biblioteca Județeană va rămâne închisă toată această săptămână și va fi redată publicului luni, 23 noiembrie.

În toată această perioadă, cărțile care trebuie returnate vor putea fi preluate la intrarea în incinta bibliotecii, de către gardianul de serviciu.

Filialele Bibliotecii Județene ”Vasile Voiculescu” vor funcționa normal, conform orarului obișnuit. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!