Publicat la: 27.01.2020. 19:51 / 360 views

PATRU PUNCTE PENTRU GLORIA. EGAL CU CISNĂDIE, VICTORIE CU U. CLUJ

Bilanţ mulţumitor, pentru handbalistele Gloriei, în cele două partide disputate în deplasare, cu Măgura Cisnădie şi Universitatea Cluj. Elevele lui Ovidiu Mihăilă au câştigat un punct la Sibiu, într-un meci plin de dramatism, cu Măgura Cisnădie. 

HANDBALISTECele două combatante au mers umăr la umăr timp de 48 de minute, pentru ca gazdele să reuşească desprinderea la patru goluri, 19 la 14, în minutul 54. Cu nici un minut înainte de final, sibiencele aveau un avantaj de două goluri care părea insurmontabil, dar Gloria a reuşit minunea, reducând din diferenţă prin Carmen Stoleru şi lovind apoi, pe contraatac, prin Alexandra Gavrilă, care a egalat la 22 , cu patru secunde înainte de final.

Pentru Gloria a urmat partida cu Universitatea, la numai trei zile, interval de timp insuficient pentru o recuperare decentă, fapt care s-a şi văzut în jocul buzoiencelor. Totuşi, roş-albastrele au reuşit să se impună, cu 29 la 27.

Cu cele patru puncte acumulate în cele două partide disputate în Ardeal, Gloria urcă pe podiumul Ligii Florilor, confirmând faptul că buzoienii au dreptul să spere la o cupă europeană. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!