Publicat la: 09.06.2020. 18:26 / 247 views

PATRU DECESE, LA BUZĂU. PACIENȚII AVEAU MULTIPLE COMORBIDITĂȚI

În doar câteva zile, județul Buzău a ajuns la patru decese confirmate în rândul unor pacienți diagnosticați cu coronavirus. Fără excepție, buzoienii care au murit aveau multiple comorbidități, inițial fiind diagnosticați pe secția de Boli Interne a Spitalului Județean. Doi au decedat la unitatea suport din Rm. Sărat iar ceilalți doi au sfârșit în spitale din Capitală.

spital ramnic 3După ce, în urmă cu o săptămână, a fost confirmat primul caz, în weekend-ul prelungit au fost anunțate încă trei decese în rândul unor pacienți diagnosticați cu coronavirus, având multiple comorbidități.  

Cei patru buzoieni decedați fuseseră diagnosticați cu Covid-19, în timp ce se aflau internați pe secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Buzău, secție care s-a confruntat cu un val de îmbălnăviri printre pacienți și la personalul medical. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!