Publicat la: 03.01.2019. 19:55 / 1.058 views

PATINAJ PE PLATOU. PATINOARUL ŞI ORĂŞELUL COPIILOR, DESCHISE ÎN VACANŢĂ

Dacă Târgul de Crăciun şi-a închis porţile şi este în curs de demontare, patinoarul mobil va rămâne funcţional pe timpul vacanţei. Copiii şi toţi cei care ştiu să patineze o vor putea face în continuare chiar în centrul oraşului. Şi Orăşelul Copiilor va rămâne deschis până la finalul vacanţei de iarnă.

Still0103_00000  Still0103_00001

După cele două minivacanţe prelungite de Crăciun şi de Anul Nou, Buzăul reintră treptat în trepidaţia caracteristică unui oraş aflat în plină transformare.

Târgul de Crăciun amenajat pe platou pentru Sărbătorile de Iarnă a început deja să fie dezasamblat şi, în curând, Piaţa Dacia va fi eliberată total de construcţiile şi de decoraţiunile specifice perioadei de sărbători.

Buzoienii se întorc la lucru încă de la începutul anului şi doar copiii lor se mai bucură încă de o vacanţă binemeritată.

Din acest motiv, edilii vor păstra încă o vreme în funcţiune cele două locuri special amenajate pentru ei.

Pe aleea principală din Parcul Crâng, din instalaţia de sonorizare montată de cei de la Urbis, răsună în continuare melodii specifice anotimpului rece.

Împreună cu panorile colorate cu personaje din desene animate, melodiile îi însoţesc pe vizitatori de la Poarta Crângului şi până la Orăşelul Copiilor.

Şi, dacă va şi ninge în zilele următoare, parcul se va transforma într-un adevărat tărâm de basm pentru copii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!