Publicat la: 17.01.2017. 19:10 / 1.065 views

PAŞAPOARTE MAI IEFTINE. MAI MULTE TAXE, ELIMINATE DIN FEBRUARIE

Cu începere de la 1 februarie vor fi eliminate o serie de taxe pentru obţinerea unui paşaport.  Cei care au nevoie de astfel de documente vor plăti chiar şi cu 50% mai puţin. Cea mai mare reducere va fi pentru obţinerea paşaportului simplu temporar.

pasapoarte 5De la 1 februarie, când va intra în vigoare Legea 1 pe 2017, care elimină peste 100 de taxe şi tarife, vor fi eliminate şi o serie de costuri din tarifele practicate pentru eliberarea paşapoartelor.

Tarifele pentru eliberarea paşapoartelor vor fi mai mici.

Cea mai mare reducere va fi la paşaportul simplu temporar.

Paşapoartele simple sunt eliberate într-un interval cuprins între 2 ore şi 3 zile de la depunerea cererilor.

La Buzău, datorită condiţiilor moderne oferite de noul sediu, acestea sunt eliberate în două ore.

Chiar dacă perioada sărbătorilor a trecut, sunt încă mulţi buzoieni care solicită eliberarea unui paşaport.

Aşadar, de la 1 februarie, conform Legii 1 din 2017, paşapoartele românilor vor deveni mai ieftine prin eliminarea unor taxe pentru serviciul public prestat, precum şi a tarifului suplimentar de 100 de lei pentru paşaportul temporar. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!