Publicat la: 10.12.2019. 19:26 / 1.116 views

PASAJUL DE LA GARĂ, PRELUAT DE PRIMĂRIE. VA FI MODERNIZAT ANUL VIITOR

Legătura dintre zona de sud a municipiului şi cartierul Poştă va se va face mai uşor şi mai sigur după ce Primăria Buzău a anunţat reabilitarea pasajului subteran de la gară. Proiectul se va concretiza în viitorul apropiat, fiind pe lista de priorităţi a municipalităţii în pentru anul viitor.

pasaj gara 1  pasaj gara 3

De curând, municipalitatea buzoiană a inclus pe lista scurtă de must do reabilitarea pasajului subteran de la Gara CFR. Un prim pas va fi trecerea temporară a obiectivului din proprietatea Regionalei CFR Galaţi în cea a municipalităţii, pas care se va face în şedinţa CLM de joia aceasta.

După ce va trece printr-un amplu proces de reabilitare şi înfrumuseţare, pasajul subteran de la gară va fi dotat şi cu camere de supraveghere şi va fi păzit şi de poliţişti locali.

Există şi varianta ca trecerea obiectivului în proprietatea Primăriei să nu fie aprobată de consilierii municipali. În acest caz, următorii paşi sunt întocmirea unui proiect şi organizarea licitaţiei pentru desemnarea firmei care va executa lucrarea.

Pasajul de la gară a a mai fost reabilitat în urmă cu 6 ani, de către o firmă contractată de Primăria Buzău, deşi nu era proprietara obiectivului. Lucrările au costat doar 15.000 de euro, dar vizat doar intrările şi ieşirile din pasaj.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!