Publicat la: 29.04.2016. 19:11 / 3.220 views

PARTIDE JUBILIARE, PENTRU GLORIA? 45 DE ANI, SĂRBĂTORIŢI PRIN AMICALE DE LUX

În ciuda situaţiei financiare dezastruoase, oficialii Gloriei intenţionează să marcheze, totuşi, cei 45 de ani de existenţă ai clubului roş-albastru. Se pune la cale un meci jubiliar, cu invitaţi din lumea show-biz-ului. În plus, pe arena din Crâng ar putea veni, pentru un meci de old-boys, şi câteva nume mari ale fotbalului românesc.
gloria

Imediat după ce se vor fi văzut scăpaţi de grijile retrogradării, oficialii Gloriei intenţionează să celebreze, aşa cum se cuvine, cei 45 de ani de la înfiinţarea clubului.

Se coace un meci jubiliar, la începutul lunii mai, în cadrul căruia, una dintre combatante să fie selecţionata de fotbal a artiştilor, proaspăt calificată la campionatul mondial de la Moscova.

De celalaltă parte, vor evolua fostele glorii ale fotbalului buzoian şi nu numai.
Şefii din Crâng plănuiesc să invite nume sonore ale fotbalului românesc, precum Gică Hagi sau Miodrag Belodedici.

Unsprezecele echipei de old-boys ar putea fi completat şi cu alte nume supriză.
Până la meciurile jubiliare, Gloria se află, încă, în zona nisipurilor mişcătoare ale retrogradării.

O eventuală victorie, mâine, contra Ceahlăului, ar putea însemna menţinerea buzoienilor la matineu. Roş-albaştrii primesc mâine, în Crâng, pe ultima clasată, Ceahlăul Piatra Neamţ. Partida se va disputa de la ora 11.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!