Publicat la: 28.06.2018. 16:57 / 1.114 views

PARLAMENTARII BĂDULESCU ŞI MOCANU AU PĂRĂSIT PMP. SENATORUL E NEAFILIAT, DEPUTATUL S-A ALĂTURAT ALDE

Mişcări previzibile pe scena politică locală. Parlamentarii Dorin Bădulescu şi Adrian Mocanu au părăsit PMP. Despre noile mutări s-a vorbit tot mai mult în ultima perioadă. Senatorul Bădulescu a ales să îşi dea demisia, în timp ce deputatul Mocanu, ameninţat cu excluderea din PMP, a fost anunţat ca afiliat grupului ALDE.

pmp 1Ieri, 27.06.2018, mi-am prezentat demisia din cadrul Partidului Mişcarea Populară. Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele trei săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta. – aşa îşi începe avocatul Dorin Bădulescu un comunicat de presă transmis astăzi.

Bădulescu mai afirmă că unele motive de incompatibilitate sunt legate de anunţul de excludere din partid a deputatului buzoian Adrian Mocanu, schimbarea de marţi a conducerii filialei Buzău şi aducerea la şefia organizaţiei a unui deputat de Galaţi, persoană cu care era în conflict de mai mult timp, precum şi voturile de abţinere ale colegilor deputaţi pe legea medierii, iniţiativă susţinută de avocat. Dorin Bădulescu mai precizează că nu s-a înscris în alt partid.

În schimb, tot ieri, printr-o postare pe facebook, o colegă din Camera Deputaţilor, Liliana Mincă Gervasuc, îl dă pe deputatul Adrian Mocanu drept noul parlamentar care s-a alăturat grupului ALDE din Parlament. Deputatul buzoian fusese informat că va fi propus pentru excluderea din PMP după ce a votat, alături de PSD, pentru modificările aduse codului de procedură penală. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!