Publicat la: 15.12.2020. 19:24 / 2.284 views

PARLAMENTARI CU PATALAMA. DOAR 5 DIN CEI 10 AU FOST PREZENȚI

Astăzi, Biroul Electoral Județean a înmânat certificatele de parlamantar pentru cei 10 deputați și senatori buzoieni aleși la scrutinul din data de 6 decembrie. La ceremonia organizată în cadru restrâns au participat doar cinci din cei zece parlamentari care ne vor reprezenta în Legislativ pentru următorii patru ani.

mandat 1 mandat 2

Locțiitorul președintelui Biroului Județean Electoral Buzău, judecătoarea Angelica Miu, le-a înmânat parlamentarilor sau celor împuterniciții de aleși certificatele care le atestă noile calități câștigate în urma alegerilor parlamentare.

De la PSD au lipsit deputații Marcel Ciolacu, Andi Cristea și Romeo Lungu, documentele oficiale fiind ridicate de Lucian Romașcanu, aflat la al doilea mandat consecutiv de senator.

Secretar al Comisiei pentru Învățământ în legislatura trecută, și Liliana Sbîrnea se află la al doilea mandat consecutiv de senator PSD.

Pentru prima dată în Parlament, directorul adjunct al Colegiului Hasdeu, profesorul Laurențiu Țepeluș, își propune să militeze pentru o reformă tot în educație, dar să și rămână alături de elevii de la Hasdeu.

De la Partidul Național Liberal au fost prezenți ambii parlamentari: deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu.

De la evenimentul de astăzi, au mai absentat, din diverse motive, deputatul USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, și deputatul AUR, generalul (r) Nicolae Roman. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!