Publicat la: 24.02.2017. 18:38 / 1.210 views

PĂRINŢII DE LA PĂTÂRLAGERE, ÎN PRAGUL REVOLTEI. SUNT NEMULŢUMIŢI DE ELIMINAREA UNEI CLASE DE LA LICEUL „VLĂDESCU”

O parte dintre părinţii şi profesorii din Pătârlagele sunt extrem de nemulţumiţi din cauza deciziei Inspectoratului Şcolar de a tăia o clasă de la Liceul Radu Vlădescu. Consilierul judeţean Doru Muzgoci a adus în atenţia publică nemulţumirile cu privire la reducerea schemei unităţii de învăţământ, în condiţiile în care, potrivit acestuia, rezultatele şcolii sunt unele foarte bune.

liceu patarlageleConsilierul judeţean Doru Muzgoci a adus în atenţia publică nemulţumirea cadrelor didactice şi a unora dintre părinţii din Pătârlagele. Decizia de a se tăia o clasă de la Liceul Teoretic Radu Vlădescu a produs această nemulţumire şi se consideră că măsura a fost impusă nejustificat.

Decizia pare cu atât mai greu de înţeles în rândul dascălilor şi a părinţilor, cu cât se pare că rezultatele elevilor la învăţătură sunt foarte bune. Consilierul Doru Muzgoci vorbeşte despre promovabilitate de 90 la sută la examenul de bacalaureat şi despre fosti absolvenţi ai liceului care fac performanţă în locurile de muncă din străinătate.

Părinţii şi profesorii din Pătârlagele au făcut un memoriu pe care l-au depus la Ministerul Educaţiei şi speră că se va reveni asupra deciziei şi va rămâne în continuare acelaşi număr de clase. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!