Publicat la: 10.06.2017. 18:11 / 368 views

PĂRINŢII CU COPII CU HANDICAP, PUŞI PE DRUMURI

„SUNTEM UMILIŢI DE CEI DE LA TRANS-BUS!”

LEGITIMAŢIILE DE TRANSPORT NU LE MAI SUNT RECUNOSCUTE.

COCKTAIL 9 IUNIE

 

 

 

 

 

 

 

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. David spune:

    Ai de capul nostru. Legea 448. art 23, pct. 5 „(5) Modalitatea de acordare a gratuitatii si cuantumul acesteia se stabilesc prin hotarare a consiliilor locale.” – Cum vrei sa mearga si autobuzele alea daca nu plateste nimeni pentru ele, Pensionari moca, voi moka, elevi moka. Dar de ce nu va urcati si in maxi taxi sa mergeti Moka. Pana acum 1 an cum va luati abonamentele.

    Miroase a ceva politic. Rusine sa va fie va spalati laturile la televizor in loc sa va adresati directiei de asistenta sociala.

  2. florin spune:

    la minutul 2:36, doamna ar trebui sa inteleaga ca Nu ai bilet nu circului. Daca o dadea afara pe incasatoare ii gasiti de munca. De unde mama ei de incasatoare sa stie ca copilul are gratuitate(e din oras sau de la tara). Nimeni nu isi risca locul de MUNCA.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>