Publicat la: 23.01.2020. 19:25 / 1.452 views

PĂRINTELE VÂNĂTORU, DESPRE BANCA DE GENE: “NICIODATĂ NU AM PĂŢIT AŞA O RUŞINE”

Pentru prima dată de la evenimentele petrecute în luna decembrie, cercetătorul Costel Vânătoru a vorbit despre situaţia creată de demiterea sa. Din postura de director, acesta a făcut angajări şi chiar a comandat mobilier, dar a fost nevoit să concedieze oamenii şi să returneze produsele comandate.

vanatoru interviuÎn luna decembrie, printr-un ordin al ministrului Agriculturii, cercetătorul Costel Vânătoru a fost demis de la conducerea Băncii de Gene, iar ulterior s-a revenit asupra deciziei. Părintele horticulturii buzoiene a vorbit pentru prima data despre ce s-a întâmplat în perioada de câteva zile în care a avut loc această demitere.

Având în vedere situaţia creată, la acest moment proiectul Banca de Gene a revenit la punctul 0 şi nimeni nu ştie cu exactitate ce se va mai întâmpla.

Într-o declaratie oferită pentru Agro TV, ministrul agriculturii a spus că va stabili împreună cu specialiştii dacă mai este nevoie de Banca de Gene de la Buzău, în condiţiile în care există una la Suceava. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!