Publicat la: 22.05.2019. 18:03 / 1.265 views

PĂRINTELE MILEA A FĂCUT INFARCT. MEDICII DIN CAPITALĂ L-AU OPERAT DE URGENŢĂ

Părintele Mihail Milea a trecut prin momente grele. Ieri, ocrotitorul săracilor, al orfanilor şi al comunitatii buzoine, a suferit un infarct acut, care l-a adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Buzău. A fost tranferat de urgenţă la Spitalul Fundeni din Capitală, unde a fost operat. Din fericire, starea sa de sănătate s-a stabilizat.

mileaZiua de ieri a început pentru părintele Mihail Milea ca oricare alta, fără a prevesti nimic din ceea ce urma să se întâmple. După-amiază, preşedintele Fundaţiei Sfântul Sava şi slujitor la Catedrala Sfântul Sava, părintele Mihail Milea, în vârstă de 61 de ani, a suferit un infarct acut. A mers la la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, de unde a fost trimis mai apoi la Spitalul Fundeni. În urma investigaţiilor minuţioase, medicii de la Fundeni au decis că este cazul unei intervenţii chirurgicale care s-a şi efectuat marţi noaptea. În această dimineaţă, veştile despre starea sa de sănătate erau unele bune, după ce medicii au reuşit să îl stabilizeze.

De la aflarea veştii, atât buzoienii simpli, dar şi preoţii au făcut apel la rugăciune. În unele Biserici chiar s-au ţinut slujbe, iar oamenii s-au rugat pentru sănătatea preotului Mihail Milea.

Preotul Mihail Milea s-a născut pe 23 aprilie 1958, la Câmpeni, judeţul Buzău. Este preot, profesor la Seminarul Chesarie Episcopul din Buzău şi doctor în Teologie.

Părintele misionar are în portofoliul creaţiilor sale nu numai proiecte sociale, ci şi edificii sau instituţii culturale. Cel mai important proiect iniţiat de el este Catedrala Sfântul Sava, sfinţită pe 8 decembrie 1991. Lăcaşul are, la demisol, „Bisericuţa copiilor”, destinată în primul rând celor mici, deasupra căreia se află biserica ce poartă hramul Sfântului Sava.

Îi dorim sănătate preotului Mihail Milea, un om iubit şi apreciat de întreaga comunitate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!