Publicat la: 12.03.2018. 19:10 / 680 views

PARCURS PERFECT, PENTRU SCM BUZĂU. 30 – 23, CU DINAMO BUCUREŞTI

Încă o victorie, pentru elevele lui Romeo Ilie, sâmbătă, în Sala Romeo Iamandi. Dinamo Bucureşti era singura echipă din serie care mai putea strica un parcurs perfect al handbalistelor buzoience, în acest sezon. După succesul din weekend, urmează deplasarea de la Piatra Neamţ.

romeo ilieMeciul cu Dinamo Bucureşti se anunţa a fi unul extrem de dificil, prim prisma faptului că lotul bucureştean a fost întărit, în iarnă, cu mai multe sportive de valoare, din străinătate. Încurajate de cei peste 400 de spectatori, elevele lui Romeo Ilie au reuşit cea de-a 22-a victorie consecutivă, în Divizia A. Buzoiencele s-au impus cu 30 la 23 într-o partidă la fel de echilibrată precum cea din tur, în care SCM se impusese la doar un gol

Victoria cu Dinamo este cu atât mai importantă, cu cât SCM a trimis în teren trei jucătoare accidentate. Dată fiind inferioritatea numerică a lotului, handbalistele buzoiene au ignorat sfatul medicului şi au preferat să evolueze contra bucureştencelor, cu riscul unor accidentări mai grave.

SCM este lider autoritar în seria întâi a ligii secunde, cu 66 de puncte din tot atâtea posibile, şi are şansa unui parcurs impecabil. Buzoiencele mai au de disputat şase partide, cu Spartac Bucureşti, Şcoala 181 Bucureşti, HCF Piatra Neamţ,  CNOT Iaşi,  Danubius Călăraşi şi CSS Tulcea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!