Publicat la: 08.10.2019. 18:08 / 459 views

PARCUL DE LA PREFECTURA, MODERNIZAT. LUCRĂRILE SUNT REALIZATE DE URBIS SERV

Ultimul părculeţ care va fi modernizat anul acesta este cel din vecinătatea Prefecturii. Spre sfârşitul lunii octombrie va începe înlocuirea copacilor uscaţi sau bolnavi cu alţii din aceeaşi specie. Lucrările de modernizare a parcurilor din oraş vor reîncepe în primăvara următoare.

parculet prefectura 3 parculet prefectura 2

Lucrătorii de la divizia Spaţii Verzi a societăţii Urbis Serv au început operaţiunile de revigorare a părculeţului de pe bulevardul Bălcescu, din vecinătatea sediului Instituţiei Prefectului.

Transformările nu se opresc numai la gazon, ci au fost operate şi alte schimbări, menite să sporească atractivitatea parcului.

Este ultimul părculeţ din oraş unde s-a intervenit în acest an.

Va urma o perioadă de plantat trandafiri, în primul rând pe Calea Eroilor, unde vor fi completate spaţiile verzi de pe marginea trotuarelor, inclusiv pe partea cu Cimitirul Eroilor.

De asemenea, copacii uscaţi, care pot fi un pericol pentru cetăţeni,  vor fi înlocuiţi cu alţii tineri şi sănătoşi din aceeaşi specie.

Totodată, vor fi pregătite şi semănate florile pentru primăvară. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!