Publicat la: 11.07.2017. 18:17 / 606 views

PARCĂRI PUBLICE PE BANI. PROIECT AFLAT ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

Pe site-ul Primăriei a fost afişat spre dezbatere publică un proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de parcări publice. Asta înseamnă că pe arterele principale şi în anumite zone ale oraşului vor fi amenjate parcări cu plată. Taxa va fi diferenţiată după zona în care se află parcarea, perioada de timp şi durata staţionării.      

masini parcate 1Dacă până acum majoritatea locurilor publice de parcare de pe domeniul municipal erau gratuite, conform unui proiect al Primăriei, aceste vor fi în curând cu plată.

Primăria intenţionează să obţină 31,15 milioane de euro pe Mobilitate Urbană dar accesarea fondurilor este condiţionată de existenţa unui Regulament pentru parcările publice cu plată

În zonele cu trafic intens, tarifele vor creşte progresiv în funcţie de intervalul orar şi de durata staţionării.

Pentru riveranii de pe arterele principale, precum bulevardul Unirii, va fi stabilit un abonament de parcare a cărui valoare propusă este de 100 de lei pe lună.

Printre facilităţile oferite de parcările cu plată ar fi şi rezervarea din timp a unui loc, pentru perioade de timp prestabilite. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!